Garage 1

SnelStart Add-on: Garage

boxSnelStart Garage biedt u alles wat u nodig heeft!
Een directe koppeling met de RDW-diensten en de webshops van uw grossiers. Beheer eenvoudig uw complete voertuigadministratie. En dit alles natuurlijk volledig geïntegreerd in uw boekhouding.

 

€ 15,- per maand
Leverbaar vanaf SnelStart inZicht

inStap etc. 2

iconsult 03

Garage 5

SnelStart Garage

SnelStart Garage is speciaal ontwikkeld voor het auto- en/of garagebedrijf. Met deze Bovag-gecertificeerde add-on maakt u van SnelStart een compleet pakket. In- en verkoop van voertuigen, onderhoud of APK. Alles is volledig geïntegreerd in uw boekhouding.

RDW-diensten

Een APK-melding, een voertuig opnemen in de bedrijfsvoorraad of de verplichte kilometerregistratie. SnelStart Garage ondersteunt de diensten van de RDW, zoals APK, RV, ORB, ORAD, OREH, TVI en voertuigscan XML.

Directe koppeling met webshop van onderdelenleveranciers

Vanuit SnelStart kunt u direct verbinden met de webshop van grossiers als Mijngrossier.nl, PartsCat, Addoc en Aldoc. Verzamel onderdelen, neem ze over op de factuur voor uw klant en bestel meteen. (Deze functionaliteit wordt beschikbaar vanaf SnelStart 12.7)

Inkoop en verkoop voertuigen

De in- en verkoop van nieuwe voertuigen en occasions verwerkt u eenvoudig direct in uw boekhouding. Maak gebruik van de margeregeling en automatische berekening BPM bij de verkoop van een voertuig.

Uitgebreide voertuigadministratie

Met SnelStart Garage legt u een uitgebreid voertuigenbestand aan. In- en verkoop, onderhoud, APK en bestelde onderdelen. Alles wordt direct opgenomen in de voertuighistorie. Zo heeft u alle gegevens altijd binnen handbereik.

Bovag certificaat

Wij zijn blij u te kunnen melden dat ook in het jaar 2015 SnelStart weer Bovag-gecertificeerd is. Vanaf 2016 wordt de certificering gebaseerd op klanttevredenheid en gebruikersreacties. Voor ons een goede motivatie om SnelStart voor u te blijven verbeteren en de kwaliteit te verhogen.

inStap etc. 6 Bestellen

Bestel direct!

 

Bestellen

iConsult

Lekdijk-West 41

2861 ES Bergambacht

T 0182-309825

M 06-53234924

E

snelstart